Kort om dagen...

Idag har jag ridit igen och allt gick jättebra. Kom hem tidigare idag så hann göra allt i lugn och ro, äta, duscha, ta fram kläder tills imon, måla naglarna och kolla på min favorit serie, Gossip Girl.

Imon åker jag till Växsjö, ska hälsa på mina efterlängtade kusiner, så det blir jätteroligt.
Vi åker tåg dit, det går 10.55 och är framme 13.55(?). Då ska vi gå på stan och äta lunch på någon restaurang.

Jag och mamma ska även köpa en present innan vi åker till min ena kusin och sedan ska jag köpa en bok (första boken av Gossip Girl:D).

Vi hörs imon, puss, Julia

Inspiration från Burburry 

Tack

Tack för dom söta kommentarerna ni skickar! Vi blir verkligen glada av det :D<3

//Selma och Julia

Selma är borta, men jag är kvar

Selmas mobil är sönder så just nu har hon svårt att uppdatera så ni får nöja er med mig. 
Jag har ridit idag, väldigt lång ridtur med Sara. Det gick väldigt bra och Crespo lyssnade super!

Annars har jag bara slappat, kollat på Gossip Girl.. Inget mer intressant.
Ska rida imon och sedan ner till stan. 
Verkligen inget intressant att skriva om... :/

Aja.. Puss, Julia




sämsta bloggningen..

Jag vet.. jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Igår ville jag inte vara osocial med mina kompiasar och idag så hade jag inte ens en tanke på bloggen om jag ska vara helt ärlig. 

Kvällen igår var i alla fall jätterolig. Vi började kolla på Scream 4 men tyckte sedan att den var långtråkig så vi började busringa och åt goda marsipanbakelser. Vi åt god hemmalagade små pizzor, mycket godis och chips och drack myycket läsk, vi hade jätteroligt verkligen. Vi blev dock lite besvikna på attt stormen aldrig riktigt kom, eftersom det skulle vara så perfekt (som pricke över i:et) när vi hade en halloweenfest. 
   Vi somnade vi 00.00-01.00 tiden och vaknade vid 9.00. Vi låg kvar i sängarna och jag låg och snackade med Wilma och allt möjligt, bästiiiie <3 Sedan lagades det American Pancakes med massor av gott till som choklad (mörk och vit), socker, kanel, vaniljsocker och grädde sedan juice, möjlk och hemmagjord varm choklad. Så gott!

Gick hem vid 14.15 och var hemma ungefärg vid 14.30, ppackade upp lite och sedan så drog jag mig ner mot stan för att möta upp mamma då jag skulle till tandläkaren. Inga hål och tänderna såg bra, lite tandsten (tror jag) och sedan berättade han varför min käke knäcker och vad det berodde på. Jg spänner den hela tiden, dag och natt så måste typ ha öppen mun nu, haha. Jättejobbigt är det eftersom jag måste koncentrera mig på det, och oom det inte hjälper kommer jag få en mjuk bettskena. 

När jag kom hem hade jag en liten fotoshoot med Hanna, sedan gick vi till henne och förde öer bilderna till datorn. Sedan drog vi till godisaffären och köpte lite godis och läsk, och inte nog med det vi köpte mat från 7:ans gatugök, hahha, nyttiga.. men det är ju typ halloween nu ;)
   SEdan kom vi hem till henne igen och åt, sedan så spelde vi sims HAHA. Kollade också på Montasamiz vänner (heter det så?) och jag gick sedan hem vid 21.30. Vi hade roligt och vi ska antagligen träffas imon efter att jag har ridit Crespo. Vi bor ju på samma gård så det blir mycket lättar att ses då :D
   Känt varandra hela liveet, gått påå dagis tillsammans och skola och bott på samma gata så vi är är vääldigt nära kompisar!

Bilder från fotoshooten kommer!

Sminkade mig jättemycket så jag skulle se ut som en docka. Men det gick bort lite sen...så man ser inte på bilden så bra :/

HAHAHA, hade lösögonfransar!
Våran goda frukost/brunch

//Julia

Nu åker jaaaag

Jag kunde inte blogga igår dela för att jag inte kom in på blogg.se appen. Och jag åkte flyg. Nu ska jag till Becca! 
Ses
Selma

Söötiiss

Bussen

Nu sitter vi på bussen mot Radiomotet där vi ska av. Sitter och lyssnar på lite goa låtar i öronen..

Jag är ju ett stort stort  Gossip Girl fan, jag visste att Leighton Meester har gjort ett par låtar så jag sökte upp dom på Spotify och nu älskar jag den<3 För er som inte vet så är det Leighton Meester som spelar Blair Waldorf ;)<3

//Julia



Klar för läggdags

Har gjort alla mina kvällsrutiner så nu lägger jag mig i min säng och läser en skvallertidning innan jag skäcker lampan.. Men jag säger godnatt nu.. Så godnatt!

Puss, Julia



Ny mössa

Köpte en ny mössa på stan. Har velat ha en sådan ett tag så passade på att leta lite då Sara också ville ha en likadan. 
Warp-Stadium  99kr

Puss, Julia

Hemmakväll

Blev en mysig hemmakvälll nu ikväll. Regnet öser ner ute, men det är ju så mysigt då att sitta hemma i soffan under en varm filt i myskläder med Solsidan på TV:n. 

Imon ska jag ställa klockan på 08.15 vilket är ganska så segt, jag ska träffa Sara på Marklandsgatan 09.20 för att vi ska ta den buss tillsammans till en nyöppnad hästbutik Horsemeup. Dom har en webbshop som nu har startat upp en affär i Göteborg, Västa Frölunda. Om ni vill ha mer information om den eller kanske shoppa från deras Webbshop kan ni gå in på horsemeup.se. 
Dom har massvis av märken, både billga och lite dyrare. 

Sedan åker vi till Frölunda torg för att shoppa godis, läsk och snacks till kvällens Halloweenparty med dom bästa tjejorna. Galet kul kommer det bli!
    Jag måste även köpa lite Haloweensmink till min sminkning som jag ska göra :D
Bild kommer ;)

Puss, Julia



Stan

Idag ställde jag klockan på halv 10. Jag låg lite sängen och kollade lite insta. Sedan gick jag upp, satte mig direkt och började sminka mig och sedan tog på mig kläder. Åt en lätt frukost bestående på en macka och ett glas juice. Sedan trippade jag ner till Vasaplatsen och hoppade på 16 bussen som Sara satt på.
Vi åkte ner till nordstan och gick runt där i ca 2 timmar, åt på espresso house och sedan gick vi ner till Domkyrkan och hoppade på 16 bussen hem igen. På vägen ner till Domkyrkan var vi inne i lite affärer såsom Firroucci, Tessie, Grand Parfymeri...

En jättemysig dag men nu är jag trött så ska bara slänga mig i soffan;)

Puss, Julia




Tidigt idag igen

Hej lovers

Pappa väckte mig halv 7 idag men jag låg och degade mig i sängen tills nu ( kvart i 8). Idag som sagt åker jag hem fast på kvällen. Pappa nämde att vi typ ska på kalas. Men jag vet inte hos vem, hur? Vfr eller när haha :)

Men nu ska jag äta frukost! 
Ses, Selma






Godnatt

Nu tänkte jag sova. Ställer klockan på halv 10, ska på stan med Sara vilket ska bli mysigt.
Vi hörs!
puss, Julia

Middag

 
Puss, Julia
 

Shoppning

Tip Eyeliner från Isadora- köpt på Grand Parfymeri 99kr
Fotohyllot- Åhléns 149kr/st
American Vintage tröja- Kålle och Ada 449kr/ med 20% rabattcheck 379kr
Boyfriend jeans- Gina Tricot 499kr
 
Puss, Julia
 
 

Godnatt :*

Selma



Serier jag kollar på

Gossip Girl- Det är den bästa serien jag någonsin kollat på. Den har allt, mode, drama och kärlek, en grymt bra kombi på en serie. Helt kär i den, alla är så fina och snygga! Dessutom utspelar den sig i New York där jag själv har varit (i Mars 2013) så det är också väldigt roligt eftersom jag känner igen mig.
Just nu kollar jag om den då jag redan har sett hela serien en gång.
 
Pretty Little Liars- En grymt bra serie den med. Den är extremt bra på sitt sett. Man får följa de fyra tjejerna spännande liv, med kärleksproblem och drama. Det är en varierande serie som handlar om att fyra tjejer ska lista ut vem A är, en person som hotar tjejerna. Tycker den är grymt bra den med!
 
Puss, Julia

Design och header

Designen och headern är nu klar. Väldigt stilrent men tycker det är snyggast!
Vad tycker ni?
 
 

Kvällen

Shoo

Jag åker hem i morgon från pappa, vi har åkt flygplan hit och då ska vi också åka de hem.. Och har har ju inte åkte flyg sen jag var i Kroatien sist och de varvet tag sen, och jag har då glömt hur de kändes osv.. Jag var fan nervös.. Man fick lock för öronen hela tiden... De var så obehagligt. Men de är bättre med flyg, än tåg.. Flyget går snabbare.

Och idag fick jag tillbaka min mobil för den.har varit på lagning i 2 veckor nästan 3veckor och under den tiden klarade jag mig utan mobil, dvs utan instagram,snap,kik osv.. De var rena helvetet, jag som alltid håller på med min mobil.

Men nu ska jag fortsätta snapa och hålla på med min mobil och samtidigt koll påå min serie! Sen ska jag sova när jag blir trött.

Natti från mig. Selma






Selmis







Pizza

Nu väntar jag på att pappa ska komma med piazzorna :) jag är så hungrig.. 

Jag kom igår kväll (fredag kväll) till pappa och åker i min (söndag kväll) hem! De är inte så länge men jag är borta mån-ons..  Och på tors ska jag träffa några och fre,lör rida o sön hänga med kompisar o chilla och först och främst sova ut!! 

Men nu hoppas jaga bara att piazzan kommer strax!

De blir ett inlägg sen i kväll
Selma.




Restaurang

Nu sitter vi på en fransk restaurang vid Domkyrkan. Ska bli riktigt gott, så himla hungrig. 

Vi har gått på stan en stund, vi började med att köpa en färskpressad ekologisk juice från Juice Källan. Jag tog en en med ananas, päron, äpple, ingfära och apelsin, så sjukt god! Lite syrlig men väldigt fräsch! 
   Har shoppat lite saker med som är jag extremt nöjd med:D

Puss, Julia



Film

Jag har pluggat lite men tar lite paus för att kolla på en film. Jag fryser lite och solen lyser lite nu också! Så mysigt, älskar hösten, fast bara när solen är framme och lyser bland löven.

Selma



Plugg

Tja
Nu har jag kommit hem och vi här köpt nya handbollskor, och knäskydd. De fanns typ inga handbollar :( jag behövde en ny bara för min gamla är borta.. 

Nu ska jag plugga! Våra lärare har satt nästan allt efter lovet och vill va förberedd och känna mig säker på ex franska provet vi ska ha om passé compasé. Samtidigt blir de musik, jag klart inte av att plugga utan musik.. Shiit då blir jag helt död xD 

Jag kommer att vara den som gör random inlägg och är den konstiga xD helt crazyy och allmänt glad är jag ;)

Selma




Goodmorning sunshines

Jag vaknade alldeles snygg men är fortfarande trött, hehe. Lite skillnad på mig och Selma, hon vaknar 07.00 och jag 10.30 ;P

Jag ska snart dra mig upp och äta frukost, sedan göra iordning mig och sen går jag, mamma och pappa ner på stan för höstshoppning. Det kommer komma bilder på det jag köpte.

Puss, Julia



Presentation kommer ikväll om mig!

Hellu

Jag vaknade upp och klockan var bara 7.. Jag är hos pappa i Sthlm så de var mysigt att ha en hund som la sig bredvid mig i sägen!

Idag så ska jag köpa nya handbollskor, handboll, knäskydd och säkert andra saker. Som sagt så går jag i HANBOLL och ridning :) Sedan så ska vi äta på donken o sen blire kolla på handbolls match!

Hörs sen, Selma






Godnatt

Nu ska jag släcka lampan och sova.
Vi hörs imon!


Puss, Julia

Julia Rosengren

Hej! Jag som sitter här bakom skärmen heter Julia. Jag är född i juli 1999. Just nu 14år.
Jag älskar allt som handlar om mode och även inredning, på min fritid gillar jag att shoppa, vara med mina härliga kompisar och såklart hänga i stallet. Jag rider 3-5 gånger i veckan. Två gånger i veckan på Göteborgs fältrittklubb i en tävlingsgrupp, hoppning ponny, och en vanlig ridgrupp. Jag tävlar även vissa söndagar. På måndagar och någon till dag i veckan (ibland) rider jag en privathäst som står ute på hissingen. Han är en travare född 2000, en brun häst som är väldigt kraftig. Jag rider med en av mina bästa kompisar Sara som jag även går i samma klass med. Jätteroligt är det! Man ser verkligen hur man utvcklas!
 
Jag älskar även att fotografera, jag gör det ibland, både macro bilder, photoshoots med kompisar och bilder på när kompisar rider upp till hög nivå inom ridsporten. Jag fotar då med min Canon EOS 1100d, en super bra kamera som är bra för en amatör fotograf (like me).
Jag hade inte tänkt skriva värsta romanen så om ni vill fortsätta att läsa om mig så kan ni följa bloggen dagligen så kommer ni tillslut få veta massor :D
 
Puss, Julia
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0